Veiligheidsborden

Veiligheidsborden

Veiligheidsborden

Het is voor ieder bedrijf belangrijk dat op de werkvloer de juiste voorschriften opgevolgd worden. Daarom heeft Remotec een ruim assortiment aan veiligheidsborden. Met deze borden kan u een samenvatting weergeven van de geldende regels op de werkvloer en het hele bedrijfsterrein.

Ons assortiment omvat universele nood- en evacuatieborden met verbodspictogrammen, gevarentekens, gebodsborden … Maar ook borden met informatie over de regelgeving en bijvoorbeeld veiligheidsborden voor brandgevaar.

Deze borden zijn beschikbaar in verschillende afmetingen en in tal van materialen.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Waarom veiligheidsborden?

Dankzij veiligheidsborden is het mogelijk om aan uw medewerkers duidelijk te maken welke regels er gerespecteerd moeten worden om de veiligheid op de werkvloer te waarborgen. Door het gebruik van pictogrammen zijn deze borden voor iedereen eenvoudig te begrijpen. Denk hierbij ook aan leveranciers, klanten of bezoekers die bij u langskomen.

Met de veiligheidsborden is het ook mogelijk om de locatie van nooduitgangen, de verbanddoos, brandplusapparaten en branddekens te markeren. Kortom, al deze mogelijkheden zorgen voor een verhoogde veiligheid op de werkvloer die het gehele bedrijf en zijn efficiënte werking ten goede komt.

De Remotec-expertise

Remotec streeft reeds 30 jaar naar een verhoogde veiligheid op de werkvloer voor al zijn klanten. Dankzij onze expertise kunnen onze experts u bijstaan met onderbouwd advies om ook uw veiligheid te verhogen. Daarnaast kunnen we met onze in-house productie alles volledig personaliseren en op maat van uw bedrijf produceren.

We stellen u ook graag onze andere elementen om de veiligheid in uw bedrijf te verhogen voor. Met meer dan 3500 tevreden klanten weten we wat voor u belangrijk is.

De volgende stap

Wil u graag veiligheidsborden voor uw bedrijf? Neem dan zeker contact met ons op zodat één van onze experten bij u langs kan komen voor een analyse op maat van uw situatie. Na ons bezoek ontvangt u binnen 24 uur een vrijblijvende offerte.

Voor de plaatsingen van uw veiligheidsborden zorgen we voor minimale hinder op de werkvloer. Onze VCA-gecertificeerde plaatsingsteams komen ter plaatse op een met u overeengekomen tijdstip en zorgen voor een volledig afgewerkt product en plaatsing.

Maak een afspraak