Kadeborden

Kadeborden

Kadeborden

De verduidelijking van de verschillende laad- en loskades bespaart een bedrijf veel tijd. Alles wordt op de juiste plaats afgezet of opgehaald, dus er moet geen dubbel werk gedaan worden. Geen chaos op het bedrijfsterrein, maar juist vlot verkeer en chauffeurs die zo veel mogelijk tijd kunnen wijden aan het effectief leveren van goederen.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Wat zijn kadeborden?

Kadeborden zijn de borden die boven of naast kades hangen. Op het vasteland zijn kades de laad- en loszones van bedrijven voor vrachtwagens. Een volledig verkeersplan heeft verschillende elementen die naadloos op elkaar afgestemd moeten zijn. Kadeborden zijn daarin heel belangrijk want ze voorkomen onduidelijkheid, chaos, extra en onnodig werk.

Als alles op de juiste plaats wordt opgehaald en afgezet, is het niet nodig om binnen de magazijnen extra te sleuren of dingen te verplaatsen die fout neergezet zijn. Het is op die manier onmogelijk om de verkeerde lading met de verkeerde chauffeur mee te geven. Zeker de moeite waard om duidelijke kadeborden te installeren!

Wat u op uw kadeborden zet is uiteraard volledig uw eigen keuze. Een nummer, naam, pictogram, logo… alles kan, zolang het maar duidelijk is wie waar moet zijn. Als het van toepassing is, kunt u ook veiligheidsvoorschriften weergeven op uw kadeborden.

De Remotec-expertise

Remotec heeft meer dan 30 jaar ervaring in de signalisatie en het opstellen van verkeersplannen. Kadeborden zien wij dus nooit over het hoofd! We zijn niet alleen overtuigd van hun individuele belang, maar ook van hun belang binnen een goed uitgewerkt verkeersplan. Alle elementen die samenwerken om tijdsverlies te beperken en ongelukken te voorkomen moeten goed op elkaar afgestemd zijn.

U kan bij Remotec uw kadeborden compleet laten personaliseren. Maak uw keuze uit kadeborden in een felle kleur, met een cijfer, logo en/of veiligheidsvoorschriften. Ook de afmetingen, materiaal, bedrukking en eventuele verlichting behoren tot de mogelijkheid bij Remotec. Als u niet goed weet waar te beginnen, staan onze technische adviseurs u graag bij met raad en daad.

Onze klanten ontzorgen wij graag zo volledig mogelijk. Vanaf het eerste contact staan we u bij met weloverwogen advies en vakkundige ontwerpen, creaties en installaties. Omdat we het volledige proces binnen eigen bedrijf houden is het voor Remotec mogelijk om elk detail juist te krijgen. Ook latere aanpassingen blijven mogelijk.

De volgende stap

Remotec biedt u graag een gratis analyse en offerte aan. Onze offerte ontvangt u binnen 48u nadat onze technisch adviseur bij u is langs geweest. Transparantie is één van de kernwaarden van Remotec en we communiceren graag duidelijk en direct met klanten.

Nog niet helemaal zeker? Of dat nu is omdat u uw project nog niet perfect voor u ziet, of omdat u graag meer informatie wilt over ons, u kan Remotec altijd vrijblijvend contacteren. Wij staan u graag bij met advies en denken graag met u mee.

Maak een vrijblijvende afspraak