Verkeersborden

Verkeersborden

Verkeersborden

Remotec biedt tal van verkeersborden aan om de geldende verkeersregels op uw bedrijfsterrein aan te duiden. Op deze manier worden alle weggebruikers gewezen op de voorschriftenDit draagt niet enkel bij aan de veiligheid maar ook aan een betere structuur voor het verkeer op het terrein.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Deze borden zijn dezelfde verkeersborden die gebruikt worden op de openbare weg, waardoor ze gemakkelijk te herkennen zijn voor iedereen. Dit betreft type 250 verkeersborden die je kan herkennen aan hun omgeplooide rand en hun grijze galva kleur aan de achterzijde. Daarnaast bieden we de bijhorende palen en bevestigingen aan in hetzelfde galva grijs.

Remotec biedt ook de mogelijkheid aan om de verkeersborden extra te verlichten aan de hand van ingefreesde ledverlichting die optioneel verbonden is met een bewegingssensor of voertuigendetector.  

De verlichte verkeersborden kunnen werken op 230V of aan de hand van zonnepanelen. Het voordeel van het gebruik van zonnepanelen is dat deze overal geplaatst kunnen worden omdat er geen rekening gehouden moet worden met de voorziening van 230V.

Waarom verkeersborden?

Onze verkeersborden dragen bij aan de veiligheid van alle gebruikers van uw bedrijfsterrein. Indien er veel verkeer aanwezig is op uw terrein is het duidelijk kenbaar maken van de juiste verkeersvoorschriften duidelijk maken van cruciaal belang. Dit is niet enkel belangrijk voor uw eigen medewerkers maar ook voor externen zoals leveranciers die gebruik maken van uw bedrijventerrein.

Dankzij de uitgebreide keuze aan mogelijkheden kunt u het gehele terrein inrichten met de juiste aanduidingen. Die zowel overdag als ’s nachts goed zichtbaar zijn. Bij gekende risicoplaatsen is het zelfs mogelijk de verkeersborden aan te brengen met knipperlichten, op die manier zijn de borden nog beter zichtbaar en kunnen gevaarlijke situaties beter vermeden worden.

De Remotec-expertise

Remotec staat reeds 30 jaar zijn klanten bij met raad en daad. Op deze manier hebben we een uitgebreide expertise opgebouwd en meer dan 5000 innovatieve producten weten te ontwikkelen. We staan ook steeds garant voor kwalitatieve en duurzame oplossingen.

We begeleiden u graag met andere toepassingen voor uw bedrijf, naast verkeersborden heeft Remotec nog een ruim aanbod met andere verkeersoplossingen die kunnen bijdragen aan de veiligheid van uw bedrijf.

Verkeersborden op uw parking

Een parking kan niet aangelegd worden zonder verkeersborden. Ze zijn universeel en zorgen ervoor dat elke bezoeker van uw parkeerterrein, ongeacht de taal en afkomst, zich kan oriënteren. Op die manier worden ongevallen vermeden en kan het verkeer op een vlekkeloze manier verlopen. Remotec zorgt voor de totaalinrichting van uw parking, van A tot Z. Ontdek welke verkeersborden geschikt zijn voor uw parking op Totaalinrichting van uw parking.

Ontdek de noden van uw parking