Identificatiesignalisatie

Identificatiesignalisatie

Identificatiesignalisatie

Sommige stockageruimtes zijn zo groot dat het soms onmogelijk is voor medewerkers om de exacte locatie van alle gestockeerde items uit het hoofd te kennen. Met behulp van identificatiesignalisatie wordt inventariseren kinderspel. Elke productsoort krijgt een barcode toegewezen, zodat er een handig overzicht gecreëerd wordt van de hele stock. Dit zorgt ervoor dat de productie op volle toeren kan draaien en geen enkel item verloren gaat of op de verkeerde plaats terechtkomt.

De barcodes kunnen geïmplementeerd worden op verschillende manieren, afhankelijk van de noden van uw magazijn. Met de Remotec scanborden, magneetlabels, vloerlabels of identificatiestickers hebben we gegarandeerd een oplossing op maat van uw bedrijf.

Maak een afspraak
  • Offerte binnen 48u
  • Geen aankoopverplichting
  • Gratis prijsaanvraag

Wij helpen u graag verder

Nood aan meer overzicht binnen uw magazijnen? Snel stockitems identificeren en lokaliseren? Contacteer onze experts voor een gratis en vrijblijvende analyse van uw stockageruimte. We analyseren de noden van uw bedrijf en adviseren op basis hiervan de integratie van identificatiesignalisatie op de juiste manier en locatie. Met meer dan 30 jaar ervaring staan we u bij van A tot Z.