Identificatiestickers

Identificatiestickers

Identificatiestickers

De meest gekende vorm van identificatiesignalisatie zijn de identificatiestickers. Het zijn zelfklevende labels met barcodes en nummering. Ze kunnen toegepast worden op de producten zelf, op rekken, op palletten … er zijn tal van opties. Het voordeel van deze etiketten is dat ze beschikbaar zijn in verschillende maten, kleuren en vormen. Hierdoor kunnen ze op maat van uw producten gemaakt worden en op eender welke plaats voorzien worden.

Identificatiestickers zorgen voor structuur in uw stockageruimtes. Alle producten zijn terug te vinden zijn op een efficiënte manier, waardoor chaos vermeden wordt. Daarbovenop zullen uw medewerkers geen tijd verliezen en niet gefrustreerd raken omdat ze bepaalde stockitems niet terug kunnen vinden.

Boek uw analyse
  • Offerte binnen 48u
  • Gratis analyse
  • Geen aankoopverplichting
Identificatiestickers om alle producten en grondstoffen een plaats te geven binnen magazijnen - overzicht

Stickers op maat

Onze experts komen langs in uw magazijn, stellen een gratis en vrijblijvende analyse op waarin de noden van uw bedrijf bepaald worden en bespreken nadien samen met u alle opties. De identificatiestickers kunnen volledig aangepast worden aan de huisstijl van uw bedrijf. Naast de kleur, maat en vorm kan het logo perfect geïmplementeerd worden.